Tisztelt Látogató! Kérem nézzen szét a kis Bloggomon. Látogatását köszönjük és vissza várjuk. További jó bloggozást. Üdvözlettel: MikeSyte

Mike Syte

Friss topikok

Linkblog

Tisztelt Látogató! Kérem nézzen szét a kis Bloggomon. Látogatását köszönjük és vissza várjuk. További jó bloggozást. Üdvözlettel: MikeSyte

HTML

Segéd Programok 1.

2009.04.10. 09:51 | Djmike | Szólj hozzá!

Spyware Terminator 2.5.6.316 (magyar)

 

Ellenőrzi a memóriát, a háttértárolókat és a regisztrációs adatbázist - kémprogramok után kutatva. Alkalmas spyware, adware, worms, hijacks, keyloggers, IE Toolbars, BHOs stb. kártevők felismerésére és semlegesítésére. Adatbázisa online frissíthető. Megjegyzés: a letölthető változa online telepíti magát.

 

SpyBot - Search and Destroy v1.6.2.46 (magyar)

 

Ingyenesen használható spyware-semlegesítő, mely a regisztrációs-adatbázisban és a rendszerünkben található kémprogramokat keresi meg és semlegesíti. A program adatbázisa online frissíthető. A TeaTimer kiegészítőjével pedig állandó védelmet biztosíthatunk.

 

CCleaner v2.18 (magyar)

 

A Windows működését optimalizálhatja az ingyenes szoftver úgy, hogy a rendszerükben található felesleges adatokat távolítja el. CCleaner a Windows, az Internet Explorer, vagy a Firefox, illetve a regisztrációs-adatbázis adatait vizsgálja át, és tisztítja meg.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://mikesyte.blog.hu/api/trackback/id/tr1001057249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása