Tisztelt Látogató! Kérem nézzen szét a kis Bloggomon. Látogatását köszönjük és vissza várjuk. További jó bloggozást. Üdvözlettel: MikeSyte

Mike Syte

Friss topikok

Linkblog

Tisztelt Látogató! Kérem nézzen szét a kis Bloggomon. Látogatását köszönjük és vissza várjuk. További jó bloggozást. Üdvözlettel: MikeSyte

HTML

Böngészők

2009.04.28. 15:56 | Djmike | Szólj hozzá!

Mozilla Firefox v3.08 (magyar)

 

A Mozilla Firefox 3 jobban gazdálkodik a számítógép erőforrásaival azzal, hogy folyamatosan törli a memóriából az egymás után megnyitott böngészőablakok adatait. További újdonsága, hogy a mindennapos böngészést teszi kényelmesebbé a szolgáltatások összetettebb együttműködésének köszönhetően. A biztonság mellett új letöltés menedzsert, podcast és videó támogatást, automatikus URL-kiegészítést, gyorsabb és kényelmesebb könyvjelző és címke elérést, illetve kényelmesebb bővítménytelepítést ígér.

 

Google Chrome 2.0.174 (magyar)

 

A Google Chrome olyan nyílt forrású böngésző, amely az egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos böngészést tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. Jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmód, valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása. Alkalmas megjeleníteni a Kedvenc webhelyeinek miniatűrjeit és a címsávba gépelt adatok alapján keresési javaslatokat kínál fel.

 

Internet Explorer XP v8.0 (magyar)

 

A Microsoft böngésző 8-as változatában színes oldalfülek, pornómód, webszeletek, hasonló honlapok elérése egy gombnyomásra, szűrési lehetőséget találunk, mely a külső kémkedéstől védi meg a felhasználót. A gyorsabb funkciók mellett memóriakímélőbb működést és biztonságosabb böngészést ígér.

  • Operációs rendszer:Windows XP 
  • Nyelv:magyar 
  • Jogállás:teljes verzió 
  • Fejlesztő:Microsoft Corp. 
  • Méret:16 MB
  • Letöltés:!.Itt.!

A bejegyzés trackback címe:

https://mikesyte.blog.hu/api/trackback/id/tr401091683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása