Tisztelt Látogató! Kérem nézzen szét a kis Bloggomon. Látogatását köszönjük és vissza várjuk. További jó bloggozást. Üdvözlettel: MikeSyte

Mike Syte

Friss topikok

Linkblog

Tisztelt Látogató! Kérem nézzen szét a kis Bloggomon. Látogatását köszönjük és vissza várjuk. További jó bloggozást. Üdvözlettel: MikeSyte

HTML

Segéd Programok 3.

2009.04.20. 19:29 | Djmike | Szólj hozzá!

SeaMonkey 1.1.16

 

Programnév:   SeaMonkey 1.1.16 ÚJ    download_trans.gif Letöltés
 
Ismertető:    A SeaMonkey egy internetes alkalmazáscsomag, a Mozilla Suite folytatása, több operációs rendszerhez létezik változata. Egyetlen böngészőablakban újabb lapokat nyithatunk meg, s kereshetjük fel a webhelyeket. Az Oldalsávból könnyűszerrel érhetünk el téma szerint csoportosított webcímeket, s megtaláljuk itt az előzményeket, a könyvjelzőket is. Importálni tudja az Internet Explorerben összegyűjtött kedvenceket, ill. a Netscape 6/7 és Mozilla 1.x, valamint az Opera-könyvjelzőket. A gyors elérést biztosító személyes eszköztáron csoportokat vagy egyedi címeket helyezhetünk el. Arculatát letölthető témákkal változtathatjuk át. Többek között letöltéskezelővel, jelszónyilvántartóval, űrlapkezelővel is ellátták, s funkcióit további kiterjesztések telepítésével bővíthetjük. A rendszert levelezőprogram és hírolvasó, címjegyzék, vizuális weboldalszerkesztő és IRC-kliens egészíti ki. Több felhasználó a saját beállításaival tetszés szerint állíthatja be.
Fejlesztő:    The Mozilla Organization
Weblap:    » Keresd fel!
Fordította:    FSF.hu alapítvány
Fájlméret:    12778 KB
Rendszerigény:    Win9x/Me/2000/XP/2003
Licenctípus:    freeware
Magyar kiegészítő:    tartalmazza
Magyar honlap:    » Keresd fel!

 

Orbit Downloader 2.8.9

 

Programnév:   Orbit Downloader 2.8.9 ÚJ    download_trans.gif Letöltés
 
Ismertető:   Az Orbit Downloader a letöltéskezelők új generációjához tartozik. A HTTP/HTTPS/FTP protokollon kívül multimédiás protokollokat (MMS, RTSP, RTMP) is támogat. A hagyományos fájltípusokon kívül az ismertebb videomegosztó helyeken közzétett klipek, zenemegosztó helyekre beküldött hangfájlok letöltésére is képes. A Firefox, Opera, Internet Explorer és Maxthon böngészőket tudja figyelni. Támogatja a nyílt szabványú metalink fájlformátumot. A félbeszakadt letöltéseket ott folytatja, ahol abbamaradtak. Feladatütemezőjével egy későbbi időpontra időzíthetjük a letöltéseket. Lassúbb internetkapcsolat esetén lehetőség van a sebesség korlátozására, amivel szabályozható a böngészés sebessége. A letöltés sebességének növeléséhez fel tudja használni a tükrözéseket.
Fejlesztő:   Innoshock Team
Weblap:   » Keresd fel!
Fordította:   Toldy Zoltán
Fájlméret:   2284 KB
Rendszerigény:   WinNT/2000/XP/2003/Vista
Licenctípus:   freeware
Magyar kiegészítő:   tartalmazza

 

Advaced SystemCare Free 3.2.0

 

 

Programnév:   Advanced SystemCare Free 3.2.0 ÚJ    download_trans.gif Letöltés
 
Ismertető:   A programot használók egyetlen kattintással indíthatnak különféle karbantartási műveleteket. A Windows karbantartó felderíti a rendszerben meglapuló kémprogramokat, kijavítja a rendszerleíró adatbázis hibáit. Személyes biztonságunk érdekében eltünteti az online vásárlások és a böngészés egyéb nyomait. Gondoskodik a fájltöredékek eltávolításáról is. A rendszerkarbantartó funkcióval optimalizálhatjuk a rendszerbeállításokat, rendbe tehetjük a töredezett merevlemezt. Ezzel a szolgáltatással óvintézkedéseket tehetünk a kémprogramok bejutása ellen, valamint elemezhetjük a biztonsági beállításokat. További finomhangoló és biztonsági eszközök is a rendelkezésünkre állnak.
Fejlesztő:   IObit.com
Weblap:   » Keresd fel!
Fordította:   ismeretlen
Fájlméret:   7614 KB
Rendszerigény:   Win2000/XP/Vista
Licenctípus:   freeware
Magyar kiegészítő:   tartalmazza

A bejegyzés trackback címe:

https://mikesyte.blog.hu/api/trackback/id/tr531076641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása