Tisztelt Látogató! Kérem nézzen szét a kis Bloggomon. Látogatását köszönjük és vissza várjuk. További jó bloggozást. Üdvözlettel: MikeSyte

Mike Syte

Friss topikok

Linkblog

HTML

Egyebek 1. (forrás:www.honositomuhely.hu/index.php)

2009.05.10. 14:59 | Djmike | Szólj hozzá!

Programnév:   Poster Forge Standard 1.02.02.02 ÚJ    download_trans.gif Letöltés
 
Ismertető:   A Poster Forge segítségével az általunk kiválasztott képfájlból plakátot tervezhetünk. A témáját illetően a plakát lehet motivációs, film, vagy körözöttet kereső. A tervezés a plakát témájától függően néhány lépésből áll. Először is megadhatjuk a poszter tájolását. Következő teendőnk a képfájl megkeresése, melyet szükség esetén kinyújthatunk, ill. nyilakkal a négy irányba tologathatjuk. Ezután beírhatjuk a plakát címét és szövegét. Mindkettőnek tetszőleges betűtípust és színt választhatunk. Majd kikverhetjük a keret és a háttér színét, végezetül a támogatott képformátumban menthetjük az alkotást, ill. kinyomtathatjuk a művünket. Mentéskor két felbontás közül választhatunk. Filmplakát esetén feltüntethetjük a kiadás dátumát és a készítőket is.
Megjegyzés: A Standard változat vízjelet tesz a mentett vagy nyomtatott képre.
Fejlesztő:   Ronyasoft
Weblap:   » Keresd fel!
Fordította:   ZityiSoft
Fájlméret:   2866 KB
Rendszerigény:   Win2000/XP/Vista
Licenctípus:   freeware
Magyar kiegészítő:   tartalmazza
  
  
Pillanatfelvétel:   screenurl
Programnév:   CCleaner 2.19.901     download_trans.gif Letöltés
 
Ismertető:   Az ingyenes optimalizáló segédeszközzel eltakaríthatjuk az Internet Explorerben és a Firefoxban az internetezés során hagyott nyomainkat: többek közt kiüríti a böngésző gyorsítótárát, a felkeresett hivatkozások előzményeit, eltávolítja a cookie-kat. Alaposan kitakaríthatjuk vele az operációs rendszert is: rábízhatjuk a lomtár kiürítését, megszabadít minket az ideiglenes fájloktól, a különféle előzményektől. A támogatott és automatikusan felismert alkalmazásokban legutoljára megnyitott fájlok bejegyzéseit is kiradírozza. Átvizsgálja a rendszerleíró adatbázisban a bejegyzéseket, az idejétmúlt kulcsokat és értékeket kilistázza, hogy kiadhassuk a parancsot a törlésükre. A beállítások alapján elemzi a fájlrendszert, így a végleges döntés előtt átvizsgálhatjuk a listát, és szükség esetén módosíthatunk. Találunk benne egy egyszerű program-eltávolítót, valamint az automatikusan induló programok kezeléséhez is ért.
Fejlesztő:   Piriform
Weblap:   » Keresd fel!
Fordította:   Uhrinyi Dániel
Fájlméret:   3152 KB
Rendszerigény:   Win9x/Me/NT/2000/XP/2003/Vista
Licenctípus:   freeware
Magyar kiegészítő:   tartalmazza
  
  
Pillanatfelvétel:   screenurl
Programnév:   Orbit Downloader 2.8.10 ÚJ    download_trans.gif Letöltés
 
Ismertető:   Az Orbit Downloader a letöltéskezelők új generációjához tartozik. A HTTP/HTTPS/FTP protokollon kívül multimédiás protokollokat (MMS, RTSP, RTMP) is támogat. A hagyományos fájltípusokon kívül az ismertebb videomegosztó helyeken közzétett klipek, zenemegosztó helyekre beküldött hangfájlok letöltésére is képes. A Firefox, Opera, Internet Explorer és Maxthon böngészőket tudja figyelni. Támogatja a nyílt szabványú metalink fájlformátumot. A félbeszakadt letöltéseket ott folytatja, ahol abbamaradtak. Feladatütemezőjével egy későbbi időpontra időzíthetjük a letöltéseket. Lassúbb internetkapcsolat esetén lehetőség van a sebesség korlátozására, amivel szabályozható a böngészés sebessége. A letöltés sebességének növeléséhez fel tudja használni a tükrözéseket.
Fejlesztő:   Innoshock Team
Weblap:   » Keresd fel!
Fordította:   Toldy Zoltán
Fájlméret:   2293 KB
Rendszerigény:   WinNT/2000/XP/2003/Vista
Licenctípus:   freeware
Magyar kiegészítő:   tartalmazza
  
  
Pillanatfelvétel:   screenurl

A bejegyzés trackback címe:

https://mikesyte.blog.hu/api/trackback/id/tr1001113083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása